Mirë se vini te Barileva Turist Sh.p.k.

Call Center

+383 38 606 333

Shërbime profesionale të udhëtimit me autobus drejt shteteve europiane

Shërbimet

Linjë e rregullt me autobusët tanë komfor në relacionet:

 • PRISHTINË  - ULQIN -  PRISHTINË   çdo ditë përmes Shqipërisë
 • PRISHTINE  - ULQIN   përmes Kullës-Rozhajës, të hanen, të mërkurën dhe                                                                                              të premten
 • ULQIN- PRISHTINE   përmes Kullës - Rozhajës, të martën, të ejtën dhe                                                                                                  të shtunen
 • PRISHTINË - TIRANË - PRISHTINË   çdo ditë
 • KOSOVË  -  GJERMANI     çdo të Marte, të Mërkure, të Premte, të Shtune dhe                                                             te Diele
 • GJERMANI - KOSOVË       çdo të Hanë, të Martë, të Mërkure, të Premte dhe                                                                 të Shtune

Linja  Osnabrück

 Tashmë ka filluar linja e rregullt me autobusë nga Kosova në Gjermani çdo te mërkure dhe çdo të shtune kurse nga Gjermania në Kosovë çdo të marte dhe çdo të shtune,

Relacionet:

 • REGENSBURG
 • NÜRNBERG
 • WÜRZBURG
 • FULDA
 • KASSEL
 • PADERBORN
 • BIELEFELD
 • OSNABRÜCK

Linja  Hamburg

Udhëtime direkte nga Kosova për në Gjermani përmes Çekisë, Sllovakis dhe Hungaris çdo të mërkure dhe çdo të shtune ndërsa nga Gjermania në Kosovë çdo të marte dhe çdo të premte

 • Dresden
 • Berlin
 • Hannover
 • Hamburg 

Linja e rregullt Dortmund

Udhëtime direkte nga Gjermania për Kosovë përmes Hungarisë çdo të Hanë, të Martë, të Mërkure, të Premte dhe të Shtune ndërsa nga Kosova për në Gjermani çdo të Martë, të Mërkurë, të Premten, të Shtunen dhe të Dielen

 • Dortmund                     
 • Essen
 • Düsseldorf
 • Köln
 • Frankfurt
 • Mannheim
 • Karlsruhe
 • Stuttgart
 • Ulm
 • Augsburg
 • München
 • Podujevë
 • Prishtinë
 • Prizren
 • Suharekë
 • Pejë
 • Ferizaj
 • Viti
 • Gjilan
 • Gjakove
 • Malishevë

Fluturime të rregullta direkte nga Prishtina  për në: 

 • LJUBLANË
 • WIEN
 • BUDAPEST
 • MÜNCHEN
 • STUTTGART
 • DÜSSELDORF
 • HAMBURG
 • HANNOVER
 • BERLIN
 • Dhe relacione tjera jashtë Evropës.

 

Ju lutemi plotësoni me saktësiformën e rezervimit në mënyrë që ne të bëjmë rezervimin tuaj pa gabime ose ndryshime. Për çdo ndryshim ju lutem të na kontaktoni:

Tel.+383 38 606 333
Fax:+383 38 243 582
Mob.+383 44 162 498

Ose përmes faqes kontaktuese

Barileva Turist Sh.p.k. kompani e specializuar për udhëtime. Informacionet e paraqitura në faqe lidhur me  duhet patjetër të konfimohen edhe nga zyret tona. Materialet e publikuara janë pronë e Barileva Turist Sh.p.k. dhe mund të jenë të mbrojtura. Për informacione më specifike ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese

Barileva Turist ©2015 Powered by Tickmedia Prishtina Kosovo
All rights reserved
Barileva Facebook Barileva Youtube