Mirë se vini te Barileva Turist Sh.p.k.

Call Center

+383 38 606 333

Shërbime profesionale të udhëtimit me autobus drejt shteteve europiane

Arazhmanet

Pushime fantastike me Barileva

Barileva Turist për sezonen verore dhe dimërore ju ofron aranzhmane shumë të përshtatshme për ju dhe familjen tuaj në vendet më të njohura turistike dhe me çmime jashtzakonisht të ulëta. Për më shumë informata kontaktoni me ne.

Shqipëria

Tashmë nuk ka arsye për të vazhduar përbuzjen e Shqipërisë nga këndvështrimi turistik. Bëhet fjalë për një vend që zotëron një potencial të pamasë, në gjendje për të mahnitur vizitorët. Mjafton të mendosh për brigjet e saj, që zgjasin qindra kilometra përgjatë Detit Adriatik. Shumë plazhe shfaqen gjysmë të boshatisura, kurse disa të tjera janë të pajisura me struktura e infrastruktura. Kështu turizmi ndërkombëtar po fillon të marrë në konsideratë mrekullitë natyrore lokale.

Brigje me rërë e det të kristaltë, apo panorama spektakolare që nuk kanë asgjë për t'i pasur zili Greqisë e Kroacisë. Madje gëzojnë avantazhin e të qenit ende shumë më ekonomike sesa destinacionet turistike fqinjë. Po cilët janë plazhet më të bukura shqiptare? Ua propozojmë më poshtë 

Rivierat më të mira

Turqia

Riviera turke, e njohur ndryshe edhe si “bregdeti i gurkaltë”, ndodhet në zonën jugperëndimore të Turqisë. Ajo përfshin Antalya-n, Mugla-n, shtrihet në provincat e Aydin, Izmir-it jugor dhe Mersin-it perëndimor.

Kombinimi i klimës së favorshme, detit të mrekullueshëm me më shumë se mijëra kilometra bregdetare dhe një numër të madh pikash turistike natyrore dhe arkeologjike, e kanë bërë këtë pjesë të vendit shumë popullor tek turistët kombëtarë dhe ndërkombëtarë. 

Ju lutemi plotësoni me saktësiformën e rezervimit në mënyrë që ne të bëjmë rezervimin tuaj pa gabime ose ndryshime. Për çdo ndryshim ju lutem të na kontaktoni:

Tel.+383 38 606 333
Fax:+383 38 243 582
Mob.+383 44 162 498

Ose përmes faqes kontaktuese

Barileva Turist Sh.p.k. kompani e specializuar për udhëtime. Informacionet e paraqitura në faqe lidhur me  duhet patjetër të konfimohen edhe nga zyret tona. Materialet e publikuara janë pronë e Barileva Turist Sh.p.k. dhe mund të jenë të mbrojtura. Për informacione më specifike ju lutemi na kontaktoni përmes faqes tonë kontaktuese

Barileva Turist ©2015 Powered by Tickmedia Prishtina Kosovo
All rights reserved
Barileva Facebook Barileva Youtube